top of page
Helppoa varainhankintaa verkossa!
Eventio Groupin pelit tekevät varainhankinnasta helppoa. Viihdyttävät ajanvietepelit ja hyvät palkinnot houkuttavat kannattajiasi tukemaan toimintaasi hauskalla tavalla. Netissä pelattavat pelit toimivat varainhankintakeinoina tapahtumien ja fyysisten kohtaamisten ulkopuolellakin, ja jatkavat elämystä aina kotisohville saakka.
Video Call with Sign Language
Varainhankinta bingolla tai arpajaisilla

Oman pelilinkin käyttöönotto on helppoa! Valitse, mitä pelejä haluat kannattajillesi tarjota, täytä lomake, ja saat omat linkit jaettavaksi. Tehtäväksenne jää ainoastaan linkkien markkinointi!

Pelivaihtoehdot

  • Bingopelit netissä reaaliaikaisesti oikeiden hallipelaajien kanssa osoitteessa Bingoon.fi

  • Lyhty-digiarpa osoitteeseen Arpakauppa.fi

woman%20holding%20iPhone%20during%20daytime_edited_edited.jpg
Nettivarainhankinnan hinta

Eventio Groupin bingolinkki toimii ns. affiliate-periaatteella. Tiimillesi luodun linkin kautta rekisteröityneistä, rahaa ensimmäistä kertaa pelitilille siirtäneistä asiakkaista saatte 20 € / uusi asiakas. Lisäksi tiimillesi maksetaan jatkossa näiden hankittujen asiakkaiden pelaamasta kokonaissummasta 2 %.

Digiarpaa myydään niin ikään omalla linkillä, ja arvan saat myyntiin omaksi tuotteekseen Arpakauppaan. Jokaisesta ostetusta arvasta tiimillesi tilittyy kolme euroa!

Linkin ja digiarvan saat käyttöösi ilmaiseksi – raha liikkuu ainoastaan meiltä urheiluseurallesi, joukkueellesi tai yhdistyksellesi!

Tutustu peleihimme
Evention Groupin valikoimaan kuuluu monia vastuullisesti toteutettuja pelejä. Tavoitteemme on tarjota mukavaa ajanvietettä pelien parissa, ja samalla viihteellisiä varainhankintakeinoja harrastustoiminnalle Suomessa.
Pelaaminen saa toki tuntua jännittävältä ja viihdyttävältä, mutta jos siitä muodostuu pakonomaista, tai se alkaa heikentää taloudellista tilannetta, asiaan kannattaa puuttua heti.
Peluuri | Peliklinikka | Päihdelinkki
Pelaatko mieluummin bingoa livenä?
Kun haluat järjestää bingon paikan päällä, tilaa tarvikkeet osoitteesta bingokauppa.fi >>
LogoV2.2.png
bingoon-fi-suomalainen-nettibingo.jpg
arpamaailma-ajanvietepelit-suomalaisten-harrastusten-tueksi.jpg
bottom of page