top of page
Usein kysyttyä

Eventio-järjestelmä

Joudunko maksamaan Eventio-järjestelmän käyttöönotosta jotain etukäteen?

Et joudu! Digitaaliset palvelumme saat käyttöösi täysin ilmaiseksi – siis Eventio-verkkokaupan, Eventio-lipunmyyntijärjestelmän sekä bingo- ja arpalinkit.

Eventio-järjestelmän käytöstä maksat ainoastaan silloin, kun teet itse myyntiä.

 

Paljonko Eventio-järjestelmän käyttö maksaa?

Eventio-järjestelmän hinnat määräytyvät käyttötarkoituksen mukaan. Useimmiten lippu- ja tapahtumatuotteilla on eri hinta, ja hintaan vaikuttaa myös mahdolliset laitevuokrat, ovimyynti ja muut tilikohtaisesti muuttuvat palvelut. Hinnat räätälöidään kanssanne tarpeisiinne sopiviksi demokaupan toimittamisen yhteydessä.

Emme koskaan veloita käyttöönottokuluja, kiinteitä kuukausimaksuja tai ylimääräisiä palvelumaksuja loppuasiakkaalta.

Voiko yksityishenkilö ottaa Eventio-järjestelmän käyttöön?

Ei voi. Eventio-järjestelmää voivat käyttää ainoastaan Y-tunnuksen omaavat yhdistykset ja yritykset.

Lyhty-arvat

Miten paperiarvat maksetaan?

Paperiarvoista – siis Lyhty- ja Lumilyhty -arvoista toimitamme laskun sähköpostitse, kun arvat ovat lähteneet varastoltamme. Laskulla on aina vähintään 30 päivää maksuaikaa.

Joudunko maksamaan toimituskuluja paperiarvoista?

Toimitamme paperiarvat aina ilman käsittely- ja toimituskuluja.

Miten toimin, kun haluan tehdä lisätilauksen?

Voit tilata paperiarpoja lisää milloin tahansa arpakauden aikana. Minimitilausraja ei koske lisätilauksia.

Miten saan myyntiin oman seurani näköisen arvan?

Lyhty-arpa on osittain personoitavissa oman seurasi visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Toimita meille tilauksen teon yhteydessä kuvasi, logosi, ja kirjoita lisätietoihin, miltä haluat arpasi näyttävän. Voit olla myös suoraan yhteydessä meihin joko sähköpostitse info@lyhtyarvat.fi tai soittamalla 040 311 0570.

Kauanko arvoilla on myyntiaikaa?

Arpojen myyntiaika määräytyy arpajaiskauden ja arpajaisluvan voimassaolon mukaisesti. Lyhty-arvalla arpajaiskausi on kokonaisen vuoden, ja kausi vaihtuu syys-lokakuun vaihteessa.

Lumilyhty-joulukalenterilla on myyntiaikaa syyskuun alusta joulukuun loppuun. Joulukalenterille voit halutessasi tilausta tehdessäsi valita palautusoikeuden.

Miten voin markkinoida arpoja myyntipaikalla?

Toimitamme halutessasi arpatilauksen mukana valitsemallesi arvalle räätälöityjä A3-kokoisia myyntijulisteita. Muista ruksia ruutu tilauslomakkeelta! Julisteita lähetetään tilausmäärän mukaisesti, yleensä 1 juliste / 100 arpaa. Jos tarvitset enemmän julisteita, otathan yhteyttä info@lyhtyarvat.fi, tai puh. 040 311 0570.

Voiko yksityishenkilö myydä Lyhty-arpoja?

Ei voi. Lumilyhty- ja Lyhty-arvat on tarkoitettu järjestöjen ja yleishyödyllisten yhdistysten varainhankintavälineeksi. Väärinkäytösten välttämiseksi varaamme oikeuden olla toimittamatta tilauksia. Yksityishenkilöt voivat tilata arpoja osoitteesta arpakauppa.fi.

Digiarpa

Miten digiarpaa myydään?

Kun tilaat oman digiarpalinkin, perustamme arpatuotteesi näkyviin sivustolle arpakauppa.fi. Kun arvan ostaja raaputtaa arvan oman linkkisi kautta, tilitämme seurallesi 3 € / myyty arpa.

Ota laajasti käyttöön omat sosiaalisen median kanavasi linkin jakamiseksi, ja muistuta kannattajiasi säännöllisesti tukimahdollisuudesta! Linkkiä voivat myös joukkueen jäsenet jakaa omissa kanavissaan, ja vaikka sukulaisten kesken WhatsApp-ryhmissä.

Voiko yksityishenkilö myydä digiarpoja?

Ei voi. Lyhty-digiarpa on tarkoitettu järjestöjen ja yleishyödyllisten yhdistysten varainhankintavälineeksi. Väärinkäytösten välttämiseksi varaamme oikeuden olla toimittamatta tilauksia. Yksityishenkilöt voivat raaputtaa digiarpoja osoitteesta arpakauppa.fi.

Bingolinkki

Voiko yksityishenkilö tienata rahaa bingolinkillä?

Ei voi. Bingoon.fi -affiliatelinkki on tarkoitettu järjestöjen ja yleishyödyllisten yhdistysten varainhankintavälineeksi. Väärinkäytösten välttämiseksi varaamme oikeuden olla toimittamatta tilauksia.

bottom of page