top of page
Concert Crowd
Lipunmyyntiä verkossa ja ovella!
Missä ja milloin vain!
Concert Crowd
Varainhankinta lipunmyynnillä

Evention lipunmyyntipakettiin kuuluu oman verkkokauppasi lisäksi tarpeidesi mukaan ovimyynnin järjestelmä ja laitteet, kulunvalvonta, oheismyynti, sekä tapahtumajohtamisen työkalut mobiilisovelluksen avulla. Oheismyyntiin voi kuulua esimerkiksi ravintolapalvelut tai fanituotteiden myynti.

kaapokauppa.png
Oma verkkokauppa

Eventio-verkkokauppa on kaiken myyntisi keskipiste. Saat saman katon alle myyntiin niin lippu- kuin tavaratuotteetkin. Keskittämällä myynnin yhteen osoitteeseen et harhauta asiakastasi ostopolullaan, ja lisämyynnin tekeminen on helppoa.

Aina ei tarvita molempia – jos et järjestä tapahtumia, voit käyttää kauppaa pelkkään tuotemyyntiin, ja jos et myy tuotteita, voit hyödyntää järjestelmää pelkkänä lippukauppana. Valinnan teet itse!

lyhtyarvat.png
Eventio-järjestelmän hinta

Evention järjestelmä on looginen valinta, kun haluat kerätä varoja toiminnallesi. Maksat järjestelmän käytöstä ainoastaan silloin, kun teet itse myyntiä – ei aloitusmaksuja, eikä kiinteitä kuukausiveloituksia.

Maksutapahtuman hinnan määrittelemme aloituspalaverissa, jonka yhteydessä saat pääsyn omaan demokauppaasi. Demokaupan tilaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Tilaa oma demokauppa
Kun haluat tutustua järjestelmään, tilaa demo tästä. Luomme oman verkkokauppasi mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Demossa pääset kokeilemaan kaikkia järjestelmän toiminnallisuuksia, ja tutustumaan kauppaan. Kun haluat aloittaa myynnin, ilmoita siitä asiakaspalveluumme, niin aktivoimme kaupan käyttöösi.
Tältä sivustolta voit tilata demokaupan ja käyttöönotto-opastuksen ilmaiseksi.
Tutustu Eventio-kauppoihin

Evention lipunmyynti- ja verkkokauppajärjestelmää käyttävät jo monet urheilu-, kulttuuri- ja muut tapahtumatoimijat. Tutustu esimerkkitoteutuksiin alta.

kaarinan-pojat-kauppa.jpg
joenjuju-kauppa.jpg
peliitat-kauppa.jpg
bottom of page