Urheilun Unelma-Arpa toteuttaa unelmia.

Mikä on sinun unelmasi? Mukava ja palkitseva työ urheilun parissa? Haluatko tehdä myyntityötä, jonka tulokset palkitsevat Sinua ja urheilevia suomalaisia lapsia ja nuoria?
Tule meille unelmien toteuttajaksi!

Haluatko tehdä töitä opiskelujen ohessa?

Meillä voit työskennellä opiskelujesi ohessa osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai halutessasi voit opiskella meillä oppisopimuksella merkonomin tutkinnon.

Työvuorot pystymme järjestämään koulunkäyntisi tahtiin. Aiempaa myyntikokemusta et tarvitse, koulutamme sinut työhön.

Työkokemuksesta meillä on sinulle varmasti etua siirtyessäsi opiskelujen parista työelämään.

Etsitkö jotain uutta?

Ovatko lapsesi kasvaneet kouluikäisiksi ja nyt voit palata takaisin työelämään? Oletko kyllästynyt nykyiseen työpaikkaasi? Oletko kahden työpaikan välissä ja haluat oppia uuden ammatin?

Meillä on sinulle paikka tarjolla. Aikuiselle ihmiselle, joka haluaa aloittaa uuden uran myyntityön parissa meillä on tarjota mielekästä tekemistä. Täytä hakemus ja aloita uusi elämä.

Haluatko lisätuloja eläkepäivien iloksi?

Haluatko lisäansioita eläkkeesi oheen ja mielekästä tekemistä päiviin? Tule meille töihin osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Koulutamme sinut työhön, joten et tarvitse aiempaa myyntikokemusta. Voit tehdä töitä aikataulujesi mukaan paljon tai vähän, sinä määrittelet kuinka paljon teet ja ansaitset ylimääräistä elämän pikku nautintoihin.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin klo 09.00-16.00. Puhelinnumero: 050-5739385 Sähköposti: rekry@lottex.fi

Jätä hakemus